Healing i Uppsala

Hej igen, alla mina härliga läsare! Idag så tänkte jag skriva om en sak som jag har sett rätt så många kommentarer om här på bloggen under de senaste få veckorna. Det handlar om Helene Lilja som är en livscoach och som erbjuder healing till dig i Uppsala exempelvis.

Jag tror att den plötsliga efterfrågan kan ha något att göra med att jag har nämnt det här lite kort i mina andra inlägg och att jag har tidigare sagt att jag går på healing. Det här är ju då verkligen någonting som jag tycker är värt det för min egen del, sedan så vet jag inte hur andra ser på saken men det är ett sådant där typiskt scenario där man måste undvika att tänka på vad andra säger och bara helt enkelt fokusera på sig själv och hur man själv vill göra med sitt liv och sin tid. Jag tycker att det är oerhört roligt att få skriva sådana här inlägg till er, speciellt då det faktiskt är efterfrågat här och jag hoppas att det här nu är någonting som kommer att kunna gynna er på något sätt. Jag hoppas även att ni fortsätter att efterfråga sådana här saker för jag älskar verkligen att kunna rekommendera och tipsa er om sådana företag och om tjänster som jag anser är värda den där lilla extra uppmärksamheten helt enkelt. Hur som helst så hoppas jag att ni nu får en fortsatt trevlig dag och att vi hörs av i mitt nästa inlägg här på bloggen!